.

وکالت ارزان

.

اگر گذارتان به وکلای دادگستری افتاده باشد، متوجه شده‌اید که برای پرونده‌ای هرچند ساده، چه دستمزد هنگفت و نامتناسبی مطالبه می‌نمایند. که این گاهاً مانعی بزرگ پیش روی افراد است.

در حقیقت این هزینه‌ای است که شما بابت بی‌اطلاعی‌تان می‌پردازید، و اگر از متوسطی کفایت بهرمند باشید، می‌توانید در چندین میلیون هزینه صرفه‌جویی کنید.

.

لازم است به این مسئله توجه کنید که طرح دعوی و دفاع از آن در دادگستری شامل دو بخش است:

   1- اقدامات تخصصی حقوقی، مانند تنظیم دادخواست و لوایح و تأمین دلایل اثبات دعوی

   2- کارهای اداری و پیش‌پاافتاده اما وقت‌گیر، مانند بردن و آوردن نامه‌ها و امضاء گرفتن و.

.

بخش اول را یک حقوقدان بدون اینکه از پشت میز دفتر خود تکان بخورد می‌تواند انجام ‌دهد.

اما بخش دوم را اصحاب دعوی شخصاً با دقت، دلسوزی، و پیگیری بیشتر می‌توانند انجام دهند و هیچ ومی ندارد بابت آن پولی بپردازند!!!

کافی است شما حقوقدانی پیدا کنید که دادخواست و لوایح لازم را برای شما تنظیم کرده، و شما را راهنمایی کند که چه کارهایی انجام دهید. و البته این کار دستمزدی بسیار پایین خواهد داشت. خصوصاً که خود قوه قضائیه هم به صورت الکترونیکی، تلفنی، و حضوری، و به صورت رایگان این خدمات را ارائه می‌نماید.

 .

با توجه به مطلب فوق اگر مایل به طرح دعوی حقوقی خانوادگی هستید، یا دعوی خانوادگی بر علیه شما مطرح شده است، از شما دعوت می‌کنیم که به مرکز مشاوره آوای باران مراجعه فرمایید، تا تمام اطلاعات لازم را در اختیار شما گذاشته، و شما را در تنظیم دادخواست، تنظیم لایحه دفاعیه، و تدارک دلایل اثبات دعوی، هدایت نماییم. تا با مطالعه قوانین نیازی به استخدام وکیل و پرداخت هزینه غیر ضروری نداشته باشید و شخصاً امورتان را پیگیری کنید. از خدمات غیر حضوری ما نیز می توانید بهرمند گردید.

.

دعاوی حقوقی خانوادگی شامل:

مشاوره قبل ازدواج، ازدواج موقت، ثبت ازدواج دوم، اجازه ازدواج مجدد، مطالبه نفقه، مطالبه مهریه، مطالبه اجرت‌المثل، استرداد جهیزیه، اام به تمکین، طلاق توافقی، طلاق یک‌طرفه، حضانت فرزند، منع اشتغال، و .

 

این مسئله را فراموش نکنید که اختلافات خانوادگی امری تخصصی است و بر اساس مقررات جدید (ماده 16 قانون حمایت خانواده مصوب 1391) تشکیل مراکز مشاوره خانواده در کنار دادگاه‌های خانواده پیش‌بینی شده است تا موجبات کمک بیشتر به خانواده‌ها را فراهم آورند.

 

از پول و عمرتان بیشتر محافظت کنید

 


برای آنکه مشخص گردد دادگستری سازمانی در خدمت مردم و موظف به حل مشکلات مردم است، و برای طرح دعوی در دادگستری و تأمین حقوق قانونی خود هیچ نیازی به وکیل و صرف هزینه هنگفت ندارید و با کمی اطلاعات، شخصاً می‌توانید تمام اقدامات لازم را انجام داده، و از سیستم قضایی استفاده لازم را ببرید، بخشی از استنادات قانونی مربوط را ارائه می نماییم:

 .

طبق اصل 33 قانون اساسی، دادخواهی حق مسلم هر فرد است و هر کس می‌تواند به منظور دادخواهی به دادگاه‌های صالح رجوع نمایند. همه افراد ملت حق دارند این گونه دادگاه‌ها را در دسترس داشته باشند و هیچ کس را نمی‌توان از دادگاهی که به موجب قانون حق مراجعه به آن را دارد منع کرد.

 .

شروع رسیدگی در دادگاه با تقدیم دادخواست است (ماده 48 قانون آیین دادرسی مدنی) این دادخواست باید یک سری شرایط داشته باشد بنابراین لازم است توسط یک حقوقدان تنظیم شود.

 .

قابل توجه است که: هر مقام قضایی که دعوی طبق شرایط قانونی نزد او برده شده است، را قبول ننماید و یا رسیدگی نکند، و یا صدور حکم را بر خلاف قانون به تأخیر بیندازد، بار اول از شش ماه تا یکسال، و در صورت تکرار به انفصال دائم از مشاغل قضایی محکوم می‌شود (ماده 597 قانون مجازات اسلامی)

 .

برای دفاع از دعوی، طرفین می‌توانند در جلسه دادرسی حضور یابند و یا لایحه ارسال نمایند (ماده 93 قانون آیین دادرسی مدنی) بنابراین اصحاب دعوی می‌توانند مطالب خود را در قالب یک لایحه که قبلاً توسط یک حقوقدان تنظیم شده است، به دادگاه تقدیم نمایند.

 .

هر یک از اصحاب دعوی می‌توانند به جای خود وکیل به دادگاه معرفی نمایند (ماده 94 قانون آیین دادرسی مدنی) ولی باید توجه داشت که طبق ماده 662 قانون مدنی: وکالت باید در امری داده شود که خود موکل بتواند آن را بجا آورد. بنابراین اگر می‌توانید راهنمایی و اطلاعات لازم را بدست آورید، استخدام وکیل جز در موارد خاص توجیهی نخواهد داشت.

 .

آنچه در دعاوی حقوقی اهمیت اساسی دارد، فراهم کردن دلایل اثبات دعوی است. هر کس مدعی حقی باشد باید آن را اثبات کند (ماده 1257 قانون مدنی). و طبق ماده 1258 قانون مدنی دلایل اثبات دعوی از قرار ذیل است: اقرار، اسناد کتبی، شهادت، سوگند، و امارات قضایی شامل معاینه محل، تحقیق محلی، و رجوع به کارشناس.

 .

گفته شد هزینه‌ای که شما به وکیل پرداخت می‌کنید، در واقع هزینه بی‌اطلاعی و جهل خود شماست. به طور مثال فرض کنید خانمی توسط وکیل مهریه خود را مطالبه می‌کند. وی باید هزینه قابل توجهی به وکیل بپردازد. اما اگر آن خانم ذره‌ای اطلاعات می‌داشت، می‌دانست که مهریه در سند رسمی ازدواج (دلیل اثباتی) ثبت شده است. بنابراین وی فقط باید کپی سند ازدواج خود را پیوست دادخواست نموده و به دادگاه تقدیم نماید. هیچ کار دیگری لازم نیست!!!!


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

PDF کتاب(رمان) تهیه و تولید انواع تجهیزات صنعتی و ساختمانی گلبن پیچک جهادِاقتصادی Nick برگ پاییزی سبزی که بین زمین و آسمان وامانده ديوارپوش چکاوک خیال تنهـاییـ پرهیاهو